Gevelbekleding

Gevelbekleding

Gevelbekleding Arnhem

Houtlook gevelbekleding

A-Lux levert hoogwaardige gevelbekleding die gemaakt is van duurzame en milieuvriendelijke materialen. De dakrandpanelen in het bijzonder hebben een natuurlijke houtnerfstructuur, maar zijn eigenlijk gerecycled plastic! Voor het oog ziet het eruit als echte wereldklasse; perfect voor het exterieur van uw huis of bedrijf, zonder dat dit ten koste gaat van stijlpunten. Het is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Onze gevelbekleding is ontworpen om lang mee te gaan en bestand tegen verwering. De schroeven zijn verborgen, deze zullen niet zichtbaar zijn op de buitenkant van het huis! Onze panelen komen ook in kleuren die perfect passen bij de meeste standaard daken. 

Prijs gevelbekleding

Trespa is een uitstekend, goedkoper alternatief voor gevelbekleding van hoge kwaliteit. Het is gemakkelijk schoon te maken en behoeft slechts af en toe onderhoud – u hoeft zich geen zorgen meer te maken over schimmel- of vuilvlekken op uw ramen! Het kunststof materiaal gaat jaren mee dankzij de kleurvastheid, maar is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals panelen met een houtlook als dat beter bij uw stijl past. Wij kunnen u helpen om uit te zoeken wat het beste zou staan, wij stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor een vrijblijvend advies.

Montage 

Wij doen alles onder één dak! Het gehele proces ligt in onze eigen handen, van inmeten tot monteren. Daarom zijn wij snel, professioneel en hebben wij een foutenpercentage van nul. Wij leveren uw door heel Nederland samen met andere hoogwaardige producten zoals kunststof kozijnen en dakkapellen. A-Lux meet de gevel op en levert alle materialen die nodig zijn voor de montage, zodat onze vakmensen ze snel op gebouwen kunnen monteren.

Waarom A-LuX?

A-Lux beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort!