Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van A-LuX

Kunststof kozijnen nieuwbouw

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de perfecte oplossing als u uw huis onderhoudsarm wilt houden. Ze vertonen geen sporen van schade door weersinvloeden omdat ze niet worden aangetast door vocht of temperatuurschommelingen zoals houten kozijnen dat wel doen! Met de juiste zorg en onderhoud kan uw kunststof raam wel tien jaar meegaan! De draaiende delen, de rubbers en het ventilatierooster hoeven slechts 1 keer in de vier jaar te worden gecontroleerd. Als u echter af en toe problemen heeft met deze taak – maakt u zich geen zorgen, want wij bieden een speciale service aan om dit te onderhouden.

Prijs kunststof kozijnen

Hardhouten raamkozijnen zijn mooi en duurzaam, maar ze vergen veel onderhoud. Als u op zoek bent naar een betaalbaar alternatief dat minder onderhoud vergt, kunt u overwegen om in plaats daarvan in kunststof te investeren! Het is bijna net zo voordelig met dezelfde eigenschappen – kunststof rot of splintert niet zoals hardhout dat doet, dus het gaat langer mee zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Om u gemoedsrust te geven en precies te weten waar elke cent naartoe is gegaan, biedt ons bedrijf maatwerk zoals meetopties.

De levensduur van kunststof kozijnen is langer dan die van houten kozijnen. Als u het bij wijze van spreken in de grond zou begraven, zou uw kunststof kozijn er na 25 jaar nog steeds spic en span uitzien; terwijl de duurzaamheid van een houten kozijn zou worden beperkt doordat de houten onderdelen al deels vergaan zullen zijn. De investeringskosten voor dit soort materialen kunnen vaak oplopen tot honderden of duizenden bij de eerste aanschaf, maar ze gaan oneindig lang mee zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies – en dat alles tegen vergelijkbare prijzen!

Kunststof kozijnen 7

Kozijnen vervangen van hout naar kunststof

Dit kan het perfecte moment zijn om te investeren in nieuwe ramen! Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste maat en stijl, dan hebben wij alle opties voor u in onze winkel. U zult er nooit meer spijt van krijgen dat u dat oude houten kozijn hebt laten vervangen door iets duurzaams zoals kunststof, wanneer het gemakkelijk meerdere generaties van huizen van huiseigenaren mee kan gaan – en hen ook nog geld kan besparen door dure reparaties te vermijden.

De levensduur van een kunststof kozijn is praktisch onbeperkt. Het hoeft nooit meer gerepareerd of overgeschilderd te worden omdat ze bestand zijn tegen alle weersinvloeden en hun kleurechtheid zeer lang meegaat, in tegenstelling tot houten kozijnen die vaak onderhoud nodig hebben vanwege het natuurlijke verouderingsproces dat in sommige gevallen vele tientallen jaren duurt!

Kozijn reparatie

Blijf niet zitten met een dure reparatierekening voor uw raamkozijn! Het is nooit te laat om een upgrade te overwegen en wij kunnen u helpen het beste materiaal te vinden. Wij hebben vele opties beschikbaar, dus bel ons vandaag nog als dit u interesseert – ons vriendelijke personeel staat 24/7 voor u klaar!!!

Waarom A-LuX?

A-Lux beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort!