Overkappingen

Overkappingen van A-LuX

Serre

Haal de buitenlucht naar binnen met een glazen serre. Deze natuurlijke, lichte ruimte vergroot uw woonkamer en maakt het aangenamer om het hele jaar door tussen het weelderige groen van uw tuin te vertoeven!

Serre aanbouwen

Vouwdeuren, -wanden en -ramen zijn geweldige manieren om een uitbouw te creëren die zowel flexibel in ontwerp als betaalbaar is. A-Lux vervaardigt aluminium of kunststof serres met een lange levensduur die aan uw wensen kunnen worden aangepast door middel van verschillende afwerkingen zoals houtbeitsen volgens de gewenste kleuren van uw huis!

Kosten serre

De kosten van een serre zijn afhankelijk van de grootte en de gebruikte materialen. We kunnen bijvoorbeeld kleinere serres bouwen met basis functies of grotere serres met meer functies, zoals automatische deuren voor ventilatiedoeleinden – het komt allemaal neer op wat u wilt! Ons team zal u nauwkeurig adviseren over welke oplossing het beste bij uw behoeften past.

Wij streven ernaar onze klanten snellere levertijden, lage kosten en betere kwaliteit te bieden dan welk ander bedrijf dan ook. Wij gebruiken geprefabriceerde producten, wat betekent dat er geen afval is tijdens de installatie – dat maakt het nog kosteneffectiever!

Vergunning

Als u op zoek bent om een serre of veranda te bouwen, is het belangrijk dat het ontwerp voldoet aan alle van uw lokale bestemmingsplannen. Wij kunnen u begeleiden bij de vergunningsaanvraag.

Maatwerk veranda's

Er zijn talloze opties voor het op maat maken van een veranda, ook biedt een veranda vele voordelen. In de winter werkt een veranda als een uitstekende warmtebuffer. Als u op zoek bent naar manieren om warmer te blijven tijdens deze koude dagen en nachten, overweeg dan de installatie ervan aan uw huis!

De mogelijkheden in design zijn onbeperkt en altijd op maat. A-Lux produceert aluminium veranda’s, kunststof terrasoverkappingen van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is voor uw huis om het mooier te maken met stijl! Deze investering zal u eeuwig duren omdat beide materialen Onderhoudsarm zijn – nooit meer schilderen nodig; kleurechte levensduur zorgt ervoor dat dit iets is wat de moeite waard is.

Kosten

De kosten van een veranda worden bepaald door vele factoren, zoals ontwerp en materiaal. Daarover praten wij graag met u tijdens ons vrijblijvende adviesgesprek!

Vergunning

De overheid heeft dezelfde eisen voor het bouwen van een aanbouw als voor een serre. In veel gevallen is er geen vergunning nodig, maar wij geven er de voorkeur aan dit met zekerheid uit te sluiten, zodat u er zeker van kunt zijn dat aan al uw wensen zal worden voldaan en dat eventuele bouwwerkzaamheden correct zullen worden uitgevoerd alvorens verder te gaan!

Een veranda, de ideale aanbouw

Wat is een betere manier om van uw nieuwe veranda te genieten dan met A-Lux? Wij helpen u bij het ontwerp, meten op voor een perfecte pasvorm en produceren vervolgens het geheel in onze fabriek. U kunt gerust zijn, ongeacht de grootte of vorm – van kleine binnenruimtes tot grote buitenruimtes zoals veranda’s – wij leveren ze kant-en-klaar, slechts enkele dagen na het opmeten!

Tuin overkapping

Met een afdak over de tuin kunt u langer buiten blijven en genieten van het leven in uw buitenruimte. Een luxueus uitziende overdekte veranda zal het nog aantrekkelijker maken voor bezoekers – vooral tijdens die warme zomerdagen wanneer een luifel helpt om 80% van de warmte weg te stoten!