Zonwering

Zonwering van A-LuX

Zonwering

Zonwering

Zonbescherming beschermt u niet alleen tegen de schadelijke straling van de zon, maar houdt ook de warmte buiten en voorkomt verkleuring. A-Lux heeft een uitgebreid assortiment producten die hierbij kunnen helpen! Wij komen graag bij onze klanten langs zodat wij hen alle mogelijke informatie kunnen geven over de mogelijkheden.

Rolluiken

Het rolluik biedt u vele voordelen en kan u helpen licht en lawaai buiten te houden. Ze zijn inbraakwerend wat een gevoel van veiligheid in uw huis geeft! Het verduisterende effect helpt ook de temperatuur tijdens de wintermaanden te verlagen door koele lucht weg te houden uit de kamers. En omdat deze zonweringen geen zonlicht doorlaten, hebben ze een extra verkoelend effect op die warme dagen waarop we willen dat onze huizen comfortabeler aanvoelen dan ooit tevoren

Rolluiken kunnen u helpen een energiezuiniger huis te creëren door uw elektriciteitsrekeningen te verlagen. A-Lux biedt verschillende rolluikstijlen, zoals ronde of afgeschuinde kasten, afhankelijk van welke look het beste past bij het ontwerp van uw woning! Onze opbouwmodellen zijn snel en eenvoudig te installeren, bovendien zijn ze 100% gemotoriseerd, zodat er nooit een snoer in de buurt is.

De keuze tussen PVC of aluminium lamellen is aan u. Het dubbelwandige, geïsoleerde metaal biedt bescherming tegen hitte en vorst voor een lange levensduur terwijl het licht van gewicht is met een snelle installatietijd dankzij het voorgemonteerde ontwerp! U vindt deze rolluiken ook uitgerust met een obstakeldetectiesysteem dat ongevallen helpt te voorkomen op uw eigendom en op de eindpunten waar ze geïnstalleerd zijn – perfect als u iets betrouwbaars wilt.

Screens

Het plaatsen van een screen voorkomt oververhitting tijdens warme zomerdagen. De schermen zijn voor 85% reflecterend en houden de zonnewarmte tegen. Bovendien voorkomen ze met hun uitstekende transparantie dat er licht in uw huis of gebouw valt dat verkleuring van meubilair zou kunnen veroorzaken!

Het glasvezel en polyester materiaal van dit screendoek is duurzaam, waardoor het perfect is voor buiten- of binnengebruik. Het houdt ook de wind tegen dankzij het speciale geleidingssysteem met rits aan de zijkant, dat scheuren voorkomt als het hoog wordt dichtgeritst, zodat u geen last hebt van vervelende wapperende geluiden terwijl u ’s nachts slaapt! Met elektrische schermen beschikbaar zowel handmatig bediend als die op afstand bediend via de afstandsbediening – zorg ervoor dat uw huis voldoende dekking heeft tegen guur weer.

Zonneschermen

Met Serrola zonweringen, kunt u een gastvrije en comfortabele buitenkamer hebben in elk seizoen. Of het nu zomer of winter is waar uw huis zich bevindt; met deze prachtige schermen geïnstalleerd aan weerszijden van een gangpad zullen ze 80% van de warmte buiten houden die in de ruimte komt!

Serrola is een bedrijf dat een scala aan opties biedt voor hun buitenproducten, waaronder de optie om een unieke stof op uw Serralle te plaatsen. De gecoate stalen constructie en de scharnieren geven u meer ontwerpmogelijkheden bij het kiezen van het type of de kleur raam waar ze bij zullen passen!

Zonneluifels en zonnetenten

De esthetische zonweringen van Arjolux zijn een elegante manier om uw huis te beschermen tegen schade door de zon. Het wordt geleverd met verschillende stijlen en maten voor alle soorten ramen, met inbegrip van ronde of rechte profiel druppels, afhankelijk van wat u nodig hebt! De knikarm kan ook worden gesloten zodat hij niet openvliegt wanneer er een sterke wind opsteekt – deze bescherming is speciaal ontworpen tegen opgeblazen stoffen.

De zonweringen en zonneschermen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat u er een kunt vinden die perfect is voor uw raam. Bovendien is er een optie voor elektrische bediening met slechts een druk op de knop!

Waarom A-LuX?

A-Lux beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort!